Cyelle
נסה בחינם

מחיקת החשבון שלך

תוכל למחוק את חשבון Cyelle שלך ואת כל פריט נתונים המקושר אליו בכל עת. המחיקה סופית ואי אפשר לבטל אותה.

מחיקה ישירות באפליקציה

  1. פתח את Cyelle והקש על סמל גלגל השיניים כדי לפתוח את הגדרות.
  2. גלול עד למטה ובחר מחקי חשבון.
  3. אשר את המחיקה.

החשבון שלך נמחק מיד. אם התחברת עם Apple או Google, Cyelle מבטלת גם את קישור ההתחברות הזה.

בקשת מחיקה ללא האפליקציה

אם אין לך יותר גישה לאפליקציה או למכשיר שלך, שלח לנו בקשה דרך טופס הקשר מכתובת הדוא"ל שבה השתמשת עבור חשבון Cyelle שלך. אנחנו מוחקים את החשבון בתוך 30 יום ומאשרים לך את זה בדוא"ל.

מה נמחק

  • החשבון שלך ונתוני ההתחברות שלך (כתובת דוא"ל, שם, מזהה משתמש)
  • כל הרשומות על המחזור — מחזור ועוצמה, תסמינים, מצב רוח, עיכול, הפרשות, טמפרטורת גוף בסיסית, חשק ואינטימיות, תוצאות בדיקות ביוץ והיריון, וההערות שלך
  • כל הרשומות על ההיריון — תאריך הלידה המשוער, משקל, תנועות תינוק, צירים, דימום, תורים ואבני דרך
  • הגדרות המחזור והתזכורות שלך
  • תמונת הפרופיל שלך
  • מצב המנוי השמור בחשבון שלך

מה לא נמחק

  • המנוי שלך. מנוי הוא חוזה עם Google Play או עם App Store, לא עם האפליקציה. בטל אותו בהגדרות החשבון שלך ב-Google Play או ב-App Store — מחיקת החשבון לא מבטלת אותו.
  • נתונים שכבר הוסרו מהמערכות שלנו. רשומות שמחקת קודם אינן קיימות עוד ואי אפשר לשחזר אותן.

מחיקה של חלק מהנתונים בלבד

אינך חייב למחוק את כל החשבון: כל רשומה ניתנת למחיקה בנפרד באפליקציה תחת הרשומות שלי, ותוכל לסיים היריון תחת הגדרות ← מודול פעיל בלי לגעת בשאר הנתונים שלך.

פרטים על האופן שבו אנחנו מעבדים נתונים נמצאים במדיניות הפרטיות.

Cyelle
פרטיותתנאיםהודעה משפטיתצור קשר
© 2026 Cyelle · milena.marketing