Hesabını sil
Cyelle hesabını ve ona bağlı her veriyi istediğin zaman silebilirsin. Silme işlemi kesindir ve geri alınamaz.
Doğrudan uygulamada silme
- Cyelle'i aç ve Ayarlar'ı açmak için dişli simgesine dokun.
- En alta kaydır ve Hesabı sil seçeneğini seç.
- Silme işlemini onayla.
Hesabın hemen silinir. Apple veya Google ile giriş yaptıysan, Cyelle bu giriş bağlantısını da iptal eder.
Uygulama olmadan silme talebi
Uygulamaya veya cihazına artık erişemiyorsan, Cyelle hesabın için kullandığın e-posta adresinden iletişim formu aracılığıyla bize bir talep gönder. Hesabı 30 gün içinde siler ve sana e-posta ile onaylarız.
Neler silinir
- hesabın ve giriş bilgilerin (e-posta adresi, ad, kullanıcı kimliği)
- tüm döngü girişlerin — adet ve kanama yoğunluğu, belirtiler, ruh hali, sindirim, akıntı, bazal vücut sıcaklığı, libido ve yakınlık, ovülasyon ve hamilelik testi sonuçları ve notların
- tüm hamilelik girişlerin — tahmini doğum tarihi, kilo, bebek hareketleri, kasılmalar, kanama, randevular ve kilometre taşları
- döngü ayarların ve hatırlatıcıların
- profil resmin
- hesabınla birlikte saklanan abonelik durumu
Neler silinmez
- Aboneliğin. Abonelik, uygulamayla değil, Google Play veya App Store ile yapılan bir sözleşmedir. Onu Google Play veya App Store hesap ayarlarından iptal et — hesabı silmek aboneliği iptal etmez.
- Sistemlerimizden zaten kaldırılmış veriler. Daha önce sildiğin girişler kaybolmuştur ve geri getirilemez.
Yalnızca bazı verileri silme
Tüm hesabını silmek zorunda değilsin: her giriş uygulamada Kayıtlarım bölümünden tek tek silinebilir ve Ayarlar → Aktif modül altında, diğer verilerine dokunmadan bir hamileliği sonlandırabilirsin.
Verileri nasıl işlediğimize dair ayrıntılar gizlilik politikasında yer alıyor.