ତୁମର ଖାତା ବିଲୋପ କର
ତୁମେ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ତୁମର Cyelle ଖାତା ଓ ଏହା ସହିତ ଯୋଡ଼ାଯାଇଥିବା ପ୍ରତ୍ୟେକ ତଥ୍ୟକୁ ବିଲୋପ କରିପାରିବ। ବିଲୋପ ଚୂଡ଼ାନ୍ତ ଓ ଏହାକୁ ଫେରାଇ ଆଣିହେବ ନାହିଁ।
ଆପ୍ଲିକେସନ୍ ମଧ୍ୟରେ ସିଧାସଳଖ ବିଲୋପ କର
- Cyelle ଖୋଲ ଓ ସେଟିଂସ୍ ଖୋଲିବା ପାଇଁ ଗିଅର୍ ଆଇକନ୍ ଉପରେ ଟାପ୍ କର।
- ତଳ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସ୍କ୍ରୋଲ୍ କର ଓ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ ବାଛ।
- ବିଲୋପକୁ ନିଶ୍ଚିତ କର।
ତୁମର ଖାତା ତୁରନ୍ତ ବିଲୋପ ହୋଇଯାଏ। ଯଦି ତୁମେ Apple କିମ୍ବା Google ସହିତ ସାଇନ୍-ଇନ୍ କରିଥିଲ, Cyelle ସେହି ସାଇନ୍-ଇନ୍ ଲିଙ୍କ୍ କୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରତ୍ୟାହାର କରେ।
ଆପ୍ଲିକେସନ୍ ବିନା ବିଲୋପ ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ
ଯଦି ତୁମର ଆପ୍ଲିକେସନ୍ କିମ୍ବା ତୁମର ଡିଭାଇସ୍ କୁ ଆଉ ପ୍ରବେଶାଧିକାର ନାହିଁ, ତେବେ ତୁମର Cyelle ଖାତା ପାଇଁ ବ୍ୟବହାର କରିଥିବା ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣାରୁ ଆମର ସଂପର୍କ ଫର୍ମ ଦ୍ୱାରା ଆମକୁ ଏକ ଅନୁରୋଧ ପଠାଅ। ଆମେ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଖାତାକୁ ବିଲୋପ କରୁ ଓ ଇ-ମେଲ୍ ଦ୍ୱାରା ନିଶ୍ଚିତ କରୁ।
କଣ ବିଲୋପ ହୁଏ
- ତୁମର ଖାତା ଓ ସାଇନ୍-ଇନ୍ ତଥ୍ୟ (ଇ-ମେଲ୍ ଠିକଣା, ନାମ, ଉପଯୋଗକର୍ତ୍ତା ID)
- ପ୍ରତ୍ୟେକ ଚକ୍ର ନିବେଶ — ମାସିକ ଓ ରକ୍ତସ୍ରାବ, ଲକ୍ଷଣ, ମନୋଭାବ, ହଜମ, ଯୋନି ସ୍ରାବ, ବାସାଲ୍ ବଡି ତାପମାତ୍ରା, ଲିବିଡୋ ଓ ଘନିଷ୍ଠତା, ଓଭୁଲେସନ୍ ଓ ଗର୍ଭାବସ୍ଥା ପରୀକ୍ଷାର ଫଳାଫଳ, ଓ ତୁମର ନୋଟ୍
- ପ୍ରତ୍ୟେକ ଗର୍ଭାବସ୍ଥା ନିବେଶ — ପ୍ରସବ ତାରିଖ, ଓଜନ, ଶିଶୁର ଗତିବିଧି, ପ୍ରସବ ବେଦନା, ରକ୍ତସ୍ରାବ, ନିୟୁକ୍ତି ଓ ମାଇଲ୍ସ୍ଟୋନ୍
- ତୁମର ଚକ୍ର ସେଟିଂସ୍ ଓ ରିମାଇଣ୍ଡର
- ତୁମର ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଚିତ୍ର
- ତୁମର ଖାତା ସହିତ ସଂରକ୍ଷିତ ସବ୍ସକ୍ରିପ୍ସନ୍ ସ୍ଥିତି
କଣ ବିଲୋପ ହୁଏ ନାହିଁ
- ତୁମର ସବ୍ସକ୍ରିପ୍ସନ୍। ଏକ ସବ୍ସକ୍ରିପ୍ସନ୍ ହେଉଛି Google Play କିମ୍ବା App Store ସହିତ ଏକ ଚୁକ୍ତି, ଆପ୍ଲିକେସନ୍ ସହିତ ନୁହେଁ। ଏହାକୁ ତୁମର Google Play କିମ୍ବା App Store ଖାତା ସେଟିଂସ୍ ରେ ବାତିଲ୍ କର — ଖାତା ବିଲୋପ କରିବା ଦ୍ୱାରା ଏହା ବାତିଲ୍ ହୁଏ ନାହିଁ।
- ଆମର ସିଷ୍ଟମରୁ ପୂର୍ବରୁ ହଟାଯାଇଥିବା ତଥ୍ୟ। ତୁମେ ପୂର୍ବରୁ ବିଲୋପ କରିଥିବା ନିବେଶଗୁଡିକ ଚାଲିଯାଇଛି ଓ ସେଗୁଡିକୁ ଫେରାଇ ଆଣିହେବ ନାହିଁ।
କେବଳ କିଛି ତଥ୍ୟ ବିଲୋପ କର
ତୁମେ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଖାତା ବିଲୋପ କରିବାର ଆବଶ୍ୟକତା ନାହିଁ: ଆପ୍ଲିକେସନ୍ ମଧ୍ୟରେ ମୋର ଏଣ୍ଟ୍ରିଗୁଡ଼ିକ ତଳେ ପ୍ରତ୍ୟେକ ନିବେଶକୁ ଅଲଗା ଅଲଗା ଭାବେ ବିଲୋପ କରାଯାଇପାରିବ, ଓ ତୁମେ ତୁମର ବାକି ତଥ୍ୟକୁ ନ ଛୁଇଁ ସେଟିଂସ୍ → ସକ୍ରିୟ ମଡ୍ୟୁଲ୍ ତଳେ ଏକ ଗର୍ଭାବସ୍ଥାକୁ ଶେଷ କରିପାରିବ।
ଆମେ କିପରି ତଥ୍ୟ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରୁ ତାର ବିବରଣୀ ଗୋପନୀୟତା ନୀତି ରେ ଅଛି।